Κατοικία - Ασφάλιση και εξασφάλιση

Η ασφάλιση  και εξασφάλιση από τους πιθανούς κινδύνους, της κατοικίας και της  περιουσίας σας γενικά,  είναι  ο σκοπός μας. Καταγράφουμε τις ανάγκες σας, τις αξιολογούμε  και σας προτείνουμε τις οικονομικότερες ασφαλιστικές λύσεις. Ασφάλειες  κατά πυρός,  κλοπής,  ενυπόθηκα δανείων, αστικής ευθύνης  κλπ. σε πολύ φθηνές τιμές

 

Ασφάλειες Κατοικιών

Για Ασφάλειες Κατοικιών: 2105233888

Το σπίτι μας, ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο που με τόσους κόπους και δυσκολίες αποκτήσαμε μπορεί να παραμένει ανασφάλιστο;

Καθημερινά κινδυνεύουμε να χάσουμε το σπίτι που με τόσα χρόνια κόπου αποκτήσαμε. Η αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς συνήθως χρειάζεται πολύ μεγάλα ποσά που είναι δύσκολο να διαθέσουμε.

Αν θυμηθούμε τους καταστροφικούς σεισμούς που έχουν πλήξει την πατρίδα μας και τις καταστροφικές ζημιές που προκάλεσαν στα κτίρια, θα καταλάβουμε πόσο αναγκαία είναι η ασφάλιση του σπιτιού μας. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικιών που χρησιμοποιούνται για κύρια ή για εξοχική κατοικία, αφορούν τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στους ενοικιαστές.

Μπορούμε να εξασφαλίσουμε το κτίριο καθώς επίσης και το περιεχόμενό του από κάθε πιθανό κίνδυνο και
μάλιστα με πάρα πολύ φθηνή τιμή

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο σπιτιού καλύπτεται η οικοδομή καθώς επίσης και το περιεχόμενό της. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όσες καλύψεις θέλετε. Μερικές από τις πιό συνηθισμένες καλύψεις που αφορούν την ασφάλεια του σπιτιού σας είναι:

 

  • Πυρκαγιά, Πυρκαγιά από δάσος, Έκρηξη, Κεραυνός, Καπνός από φωτιά, Βραχυκύκλωμα
  • Κακόβουλες και Τρομοκρατικές ενέργειες, Στάσεις, Απεργίες, Οχλαγωγίες, Πολιτικές ταραχές.             
  • Πρόσκρουση οχήματος, Πτώση αεροσκαφών ή αντικειμένων που προέρχονται από αυτά, Θραύση κρυστάλων και καθρεπτών              
  • Ίδιες ζημιές λέβητα κεντρικής θέρμανσης, Έκρηξη ηλιακού θερμοσίφωνα, Θραύση ή διαρροή σωληνώσεων και εν γένει εγκαταστάσεων υδρεύσεως, κεντρικής θερμάνσεως και κλιματισμού.  
  • Ζημιές κάθε είδους φυσικών φαινομένων όπως : σεισμός, πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χαλάζι, χιόνι, παγετός, κατολίσθηση, καθίζηση εδάφους, κ.λ.π.                
  • Σε περίπτωση ζημιάς: Κάλυψη εξόδων αποκομιδής συντριμμάτων, δαπανών μετακόμισης και προσωρινής στέγασης, αμοιβές μηχανικών και αρχιτεκτόνων, και την απώλεια ενοικίων.     
  • Κλοπή ύστερα από διάρρηξη ή αναρρίχηση ή ληστεία. Ζ ημιές στα ασφαλιζόμενα αντικείμενα κατά τη διάρκεια της κλοπής.  
  • Αστική ευθύνη έναντι τρίτων και Νομική προστασία                

Εκτός όμως από τις παραπάνω καλύψεις ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας μπορεί να περιλαμβάνει, ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία ένα πολύ μεγαλύτερο πλήθος καλύψεων.


 ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το κόστος της ασφάλειας μιας κατοικίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως είναι η περιοχή, η παλαιότητα, ο τύπος του σπιτιού (διαμέρισμα ή μονοκατοικία, κύρια ή εξοχική), το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο, οι ασφαλιζόμενες καλύψεις κ.λ.π. Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε και εμείς θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ασφάλεια του σπιτιού σας σε πάρα πολύ φθηνή τιμή

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

Εάν η αγορά του σπιτιού σας έγινε παίρνοντας ενυπόθηκο στεγαστικό δάνειο από τράπεζα ή άλλο οργανισμό, είναι πάγια τακτική  των τραπεζών να σας υποχρεώσουν να ασφαλίσετε το σπίτι  που αγοράσατε έναντι των κινδύνων τουλάχιστον πυρός και σεισμού.

Τα ετήσια συνολικά ασφάλιστρα είναι 1,20 € γιά κάθε 1.000 € ασφαλιζόμενης αξίας του σπιτιού σας.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΕΝΥΠΟΘΥΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διαμέρισμα κύριας κατοικίας, που αγοράστηκε με  ενυπόθηκο στεγαστικό δάνειο, 100 τ.μ. με αξία κτιρίου 100.000 € με τις καλύψεις: πυρκαγιά, κεραυνός, έκρηξη, πτώση αεροσκαφών, τρομοκρατικές ενέργειες, σεισμός και πυρκαγιά από σεισμό, αξία αντικατάστασης κτιρίου.

Ετήσια συνολικά ασφάλιστρα 120 € . Τα συνολικά ετήσια ασφάλιστρα δηλαδή είναι 1,20 € για κάθε 1000 € ασφαλιζόμενης αξίας του σπιτιού σας .

 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να ασφαλίσετε το σπίτι σας μέσω της τράπεζας που σας χορήγησε το δάνειο, αλλά έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε εσείς την ασφαλιστική εταιρία αλλά και τον
ασφαλιστικό σύμβουλο που θα σας εξυπηρετεί για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του σπιτιού σας. 

Επίσης αν στο παρελθόν έχετε ασφαλίσει το σπίτι σας μέσω της τράπεζας, έχετε το δικαίωμα, στην ανανέωσή της να αλλάξετε ασφαλιστική εταιρία και να επιτύχετε φθηνά ασφάλιστρα μειώνοντας το κόστος ασφάλισης πάρα πολύ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 5233888. Ένας έμπειρος εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος θα συζητήσει μαζί σας και θα σας προτείνει την καλύτερη και φθηνότερη λύση

Η ασφάλιση γίνεται με ένα τηλεφώνημα  και παραδίδεται όπου εσείς θέλετε.

 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΣΕ ΦΘΗΝΗ ΤΙΜΗ

Ασφάλειες κατοικίας

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες κατοικίας- Ασφαλίσεις κατοικίας

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίας παρέχονται τόσο για τους ιδιοκτήτες, όσο και για τους ενοικιαστές. Με την ασφάλεια σπιτιού μπορείτε να επιλέξετε την κάλυψη του κτιρίου καθώς επίσης και του περιεχομένου του. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει όσες καλύψεις θεωρείτε αναγκαίες για την εξασφάλιση του σπιτιού σας.

 

 

Ασφάλεια σπιτιού

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες κατοικίας - Ασφάλεια σπιτιού

Το σπίτι μας, είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορέσαμε να αποκτήσουμε και δεν είναι δυνατόν να είναι ανασφάλιστο;

Καθημερινά κινδυνεύουμε να χάσουμε αυτό που με τόσα χρόνια κόπου αποκτήσαμε. Η αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς απαιτεί συνήθως πολύ μεγάλα ποσά που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι εύκολο να διαθέσουμε. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικιών που απευθύνονται τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στους ενοικιαστές, εξασφαλίζουν το κτίριο και το περιεχόμενό του από κάθε πιθανό κίνδυνο και μάλιστα σε αρκετά φθηνές τιμές.

 

 

Ασφάλεια εξοχικής κατοικίας

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες εξοχικής κατοικίας - Ασφάλεια εξοχικού

Αν έχετε εξοχική κατοικία και θέλετε να την ασφαλίσετε, έχουμε τη δυνατότητα ασφάλισης του εξοχικού σας για διάφορες καλύψεις ακόμη και αυτή της κλοπής, ανεξάρτητα αν δεν αποτελεί τη μόνιμη κατοικία σας. Για λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας προτείνει την καλύτερη λύση σε πολύ χαμηλή τιμή.

Φθηνή ασφάλεια σπιτιού

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες κατοικίας - Φθηνή ασφάλεια σπιτιού

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας φθηνή ασφάλεια για το σπίτι τους.

Ασφάλιση σπιτιού τιμές

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες κατοικίας - Ασφάλιση σπιτιού τιμές

Εμείς  μπορούμε για την ασφάλιση του σπιτιού σας να σας δώσουμε πολύ χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές, σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες.

Γιά παράδειγμα αν αγοράσατε το σπίτι σας με ενυπόθηκο στεγαστικό δάνειο, τα ετήσια συνολικά ασφάλιστρα για τις καλύψεις πυρκαγιάς και σεισμού είναι 1,20 € ανά 1,000 ευρώ ασφαλιζόμενης αξίας του σπιτιού σας.

Ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες - Ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας

Εάν η αγορά του σπιτιού σας έγινε με ενυπόθηκο στεγαστικό δάνειο από τράπεζα ή άλλο οργανισμό, τότε συνήθως έχετε την υποχρέωση να ασφαλίσετε την κατοικία σας για τους κινδύνους τουλάχιστον της πυρκαγιάς και του σεισμού. Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε πολύ φθηνές τιμές για την ασφάλιση του σπιτιού σας. Ρωτήστε μας για το συμφέρον σας.

Ασφάλεια στεγαστικού δανείου

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες κατοικίας - Ασφάλεια στεγαστικού δανείου

Πρέπει να γνωρίζετε πως δεν είστε υποχρεωμένοι να ασφαλίσετε το σπίτι σας μέσω της τράπεζας που σας χορήγησε το στεγαστικό δάνειο. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε εσείς ελεύθερα την ασφαλιστική εταιρεία και τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή για την σαασφάλιση του σπιτιού σας. Επίσης εάν έχετε ασφαλίσει το σπίτι σας μέσω της τράπεζας, μπορείτε στην ανανέωσή του να αλλάξετε ασφαλιστική εταιρεία και να πετύχετε φθηνά ασφάλιστρα, έχοντας τις ίδιες καλύψεις. Μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών και να αποφασίσετε. 

Με ένα τηλεφώνημά σας ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος, θα σας προτείνει την καλύτερη λύση και μάλιστα σε πολύ φθηνή τιμή. Έτσι θα κερδίσετε αρκετά χρήματα σε σχέση με τα ασφάλιστρα που πληρώνετε μέχρι σήμερα

Ασφάλειες on line

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες κατοικίας - Ασφάλειες on line

Τώρα εύκολα γρήγορα και οικονομικά μέσω του υπολογιστή σας on line μπορείτε να ασφαλίσετε το σπίτι σας. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και πολύ σύντομα ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Θ αναλύσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ασφάλεια του σπιτιού σας σε πάρα πολύ φθηνή τιμή.