Γιά μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού & μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού

Η ασφάλιση  της μοτοσυκλέτας σας, ‘όπως και οποιουδήποτε οχήματος σας είναι για μας υποχρέωση. Καλή τιμή, προσαρμοσμένη στα οικονομικά σας δεδομένα, και πάντα προσεκτικά επιλεγμένη ασφαλιστική πρόταση Μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού , μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού, με οδική βοήθεια ή και νομική προστασία.

Ασφάλειες Μοτοσυκλετών

Για Ασφάλειες Μοτοσυκλετών: 2105233888

Οι φθηνότερες ασφάλειες μοτοσυκλετών.

Για τη μηχανή σας που αποτελεί το πιο αγαπημένο και εύχρηστο μεταφορικό μέσο στις μεγάλες πόλεις, έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη σε πολύ φθηνή τιμή.

Επίσης εκτός από τα συμβόλαια ετήσιας και εξάμηνης διάρκειας σε κάποιες ασφαλιστικές εταιρίες και ανάλογα με τον κυβισμό της μηχανής σας υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης και συμβολαίων τρίμηνης διάρκειας.

Εξάμηνα συνολικά ασφάλιστρα μοτοσυκλέτας

0-50cc Από 30,00€
51-125cc Από 40,00€
126-250cc Από 44,00€
251-500cc Από 58,00€
Από 501cc και άνω Από 67,00€


Οί παραπάνω ενδεικτικές τιμες  περιλαμβάνουν:

  • ·                 Υλικές ζημιές & σωματικές βλάβες προς τρίτους
  • ·                 Φροντίδα ατυχήματος
  •                   Νομικές Συμβουλές  
  •                   Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα


Η ασφάλιση της μηχανής σας γίνεται με ένα τηλεφώνημα σας και παραδίδεται όπου εσείς θέλετε.

Ασφάλεια μοτοσικλέτας

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Μοτοσυκλέτας - Ασφάλεια μοτοσικλέτας

Η ασφάλεια μοτοσικλέτας είναι υποχρεωτική από τον νόμο 489/1976. Η υποχρεωτική ασφάλιση περιλαμβάνει μόνον την κάλυψη αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές προς τρίτους. Τα κατώτατα όρια στην ασφαλιστική κάλυψη ορίζονται από το νόμο στο 1.220.000 ευρώ ανά θύμα γιά τις σωματικές βλάβες, και αντίστοιχα επίσης στο 1.220.000 ευρώ γιά τις υλικές ζημιές ανά ατύχημα, ανεξάρτητα από των αριθμό των θυμάτων

 

Ασφάλειες online

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Μοτοσυκλέτας - Ασφάλειες online : Τώρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα απ’  τον υπολογιστή σας να ασφαλίσετε τη μοτοσικλέτα σας on line. Για την ασφάλεια της μηχανής σας συμπληρώστε την ειδική φόρμα και άμεσα ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ασφάλεια της μοτοσικλέτας σας και μάλιστα σε πολύ φθηνή τιμή.

Aσφάλεια μηχανής τιμές

Τι πρέπει να γνωρίζετε γαι τις Ασφάλειες Μοτοσυκλέτας - Aσφάλεια μηχανής τιμές

Έχουμε τη δυνατότητα σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείς να σας παρέχουμε για την ασφάλεια της μηχανής σας πολύ φθηνές και ανταγωνιστικές τιμές. Ρωτήστε μας.

 

 

 

Φθηνή ασφάλεια moto

Τι πρέπει να γνωρίζετε γαι τις Ασφάλειες Μοτοσυκλέτας - Φθηνή ασφάλεια moto

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας φθηνή ασφάλεια μηχανής

Tρίμηνη ασφάλεια μοτο

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Μοτοσυκλέτας - Tρίμηνη ασφάλεια μοτο

Το γραφείο μας συνεργάζεται με αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες που εκδίδουν 3μηνα συμβόλαια ασφάλισης, αναλόγως με τα κυβικά της μηχανής, σε πολύ χαμηλές τιμές.

 

 

Χαμηλά ασφάλιστρα μοτοσικλέτας

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Μοτοσυκλέτας - Χαμηλά ασφάλιστρα μοτοσικλέτας

Συνεργαζόμαστε με πολλές ασφαλιστικές εταιρίες και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε για την ασφάλεια  της μηχανής σας πολύ φθηνές τιμές

 

 

Ασφαλιστικές εταιρίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Μοτοσυκλέτας - Ασφαλιστικές εταιρίες

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις σε πάρα πολύ φθηνές τιμές. Ρωτήστε μας